7 oct 2010, 9:27

Навсякъде гост 

  Poesía » De amor
684 0 18

Навсякъде гост

 

                             ***

разпъваш душата ми

не на кръст

а на вятъра

във всички посоки

я впрягаш камшично

и после

се скриваш

за ден

за година

не виждаш сълзите

не чуваш въздишките

гониш Фортуната

спираш в иконите

незрящ

оглушал

навсякъде приет

и навсякъде гост

 

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??