22 dic 2012, 20:14

Навярно 

  Poesía » De amor
486 0 2

Аз навярно бях различен.

Може би ти бе добра.

Тих и страшно идиличен

двор случайно ни събра.

 

Аз навярно се смущавах.

Може би усети ти,

колко дълго съзерцавах

най-прекрасните черти.

 

Аз навярно те обичах.

Може би не го разбра.

Да, отчаяно отричах,

мислех си, че е игра.

 

И навярно бяхме смешни.

Ех, прекрасни  времена...

Нищо общо с дните днешни...

Имаш мъж, а аз жена...

 

но се връщам пак различен

и изпълнен със копнеж

в оня тих двор, идиличен...

Вярвам, ще ме разбереш...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??