30 jul 2023, 11:35

Наздравица 

  Poesía
148 0 0

Към осемдесетгодишните

ми приятели – мои връстници.

Не унивайте, приятели мои,

                      а вдигайте чаши!-

Всички жени над седемдесет

                            вече са наши.

 

Автоапостроф:

Ала що за утеха това е,

като не знаем - дали ние

                       сме техни?

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??