30.07.2023 г., 11:35 ч.

Наздравица 

  Поезия
145 0 0

Към осемдесетгодишните

ми приятели – мои връстници.

Не унивайте, приятели мои,

                      а вдигайте чаши!-

Всички жени над седемдесет

                            вече са наши.

 

Автоапостроф:

Ала що за утеха това е,

като не знаем - дали ние

                       сме техни?

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??