Jul 30, 2023, 11:35 AM

Наздравица 

  Poetry
140 0 0

Към осемдесетгодишните

ми приятели – мои връстници.

Не унивайте, приятели мои,

                      а вдигайте чаши!-

Всички жени над седемдесет

                            вече са наши.

 

Автоапостроф:

Ала що за утеха това е,

като не знаем - дали ние

                       сме техни?

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??