9 feb 2008, 9:37

Нe 

  Poesía
511 0 3
Не ми приказвай. Не.
Аз, че съм зле, съм зле...
Ама... И ти от мен
не си по-добре.
Какво като не си лягаш сам?...
Това не значи,
че аз не съм там.
Между вас.
Какво правите? Не ща да знам.
Не ме интересува.
Защото знам...
Че още те вълнувам.
И твоите мечти...
Хайде отречи.
(Защо мълчиш?)
Не можеш.
Нали?

© Ангелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??