9.02.2008 г., 9:37 ч.

Нe 

  Поезия
514 0 3
Не ми приказвай. Не.
Аз, че съм зле, съм зле...
Ама... И ти от мен
не си по-добре.
Какво като не си лягаш сам?...
Това не значи,
че аз не съм там.
Между вас.
Какво правите? Не ща да знам.
Не ме интересува.
Защото знам...
Че още те вълнувам.
И твоите мечти...
Хайде отречи.
(Защо мълчиш?)
Не можеш.
Нали?

© Ангелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??