Не!
След всичко туй светът не ще се
свърши,
ще има още зими и лета.
Вятърът клони прекършва,
но какво от това.
Пак ще има дървета напролет
разлистени,
на есен със плод,
пак мракът ще ниже мъниста
върху небесния свод.
Морето ще бъде винаги силно.
В новото ще се ражда стара любов.
Небето ще си остане синьо
и винаги ще има хоризонт.
Пак ще цъфтят цветя, и винаги
ще има - вятър.
А аз за теб ще съм непозната,
покорна само в любовта.
© Меги Кралева Todos los derechos reservados