Не си отивай,
Не ме оставяй,
Не ме подлагай на това!
Дните тук без теб са страшни
И не мога да заспя.
Клепачите затварят се уморно
Ала сърцето веч скърби.
За блага дума,
За ухаен благодат мълви.
За твоите уверени ръце големи,
Символ на любов и опиат.
За твоите очи, тъй верни
И готови да умрат!
© Христина Василева Todos los derechos reservados