Jul 12, 2024, 10:11 AM

Не.... 

  Poetry » Love, Free verse
104 0 0

Не си отивай,

Не ме оставяй,

Не ме подлагай на това!

Дните тук без теб са страшни

И не мога да заспя.

Клепачите затварят се уморно

Ала сърцето веч скърби.

За блага дума,

За ухаен благодат мълви.

За твоите уверени ръце големи,

Символ на любов и опиат.

За твоите очи, тъй верни

И готови да умрат!

© Христина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??