12.07.2024 г., 10:11 ч.

Не.... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
97 0 0

Не си отивай,

Не ме оставяй,

Не ме подлагай на това!

Дните тук без теб са страшни

И не мога да заспя.

Клепачите затварят се уморно

Ала сърцето веч скърби.

За блага дума,

За ухаен благодат мълви.

За твоите уверени ръце големи,

Символ на любов и опиат.

За твоите очи, тъй верни

И готови да умрат!

© Христина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??