5 oct 2011, 20:18

Не без теб 

  Poesía » De amor
956 0 10

 

 

 

Утрото нахлу уморено,
преобърна света на съня ми.
С тиха въздишка открадна
следите от любовта ни.

 

 

Мислено се заричах,
че няма при теб да остана,
 но преоткрила света си,
отново се нарушавам.

 

 

Не, без тебе не тръгвам,
не мога да оцелея,
и заглушавам се, викайки
"не искам без теб да живея!"

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=lqlggLapado&feature=related

© Жулиета Великова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??