Oct 5, 2011, 8:18 PM

Не без теб 

  Poetry » Love
931 0 10

 

 

 

Утрото нахлу уморено,
преобърна света на съня ми.
С тиха въздишка открадна
следите от любовта ни.

 

 

Мислено се заричах,
че няма при теб да остана,
 но преоткрила света си,
отново се нарушавам.

 

 

Не, без тебе не тръгвам,
не мога да оцелея,
и заглушавам се, викайки
"не искам без теб да живея!"

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=lqlggLapado&feature=related

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??