20 may 2010, 20:56

Не бива 

  Poesía » De amor
542 0 4

Не  бива  във  душите  да  вали!

А слънцето да грее и сърцата да са млади,

искрени и чисти... като зрънце мънисто!

 

И вятър да ги брули, и дъжд да ги вали...

да чакат заедно дъгата.

 

Да тръпнат, от любов опиянени!

И  утрото  да  ги  събужда  в  единение...

 

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??