9 feb 2018, 8:28

Не бой се, когато е трудно 

  Poesía » Filosófica
337 0 1

Не бой се, когато е трудно...

не бой се щом дойде студа...

усмихвай се просто и смело...

втурни се ти в своя живот.

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??