3 nov 2020, 13:38

Не бързай... 

  Poesía
312 5 5

Ще те почакам, ти не бързай, мила,

сложи́ синята рокля на цветя,

косата разпусни – искряща свила,

недей да слагаш тъмни очила.

 

В очите ти магичен блясък плува -

там синьото е с цвят на диамант.

Не ми е важно колко ли ще струват

обувките, по-важен е смехът.

 

Затуй ела усмихната и боса,

косите нека с вятъра трептят.

Сърцето мое до безумство проси,

да бъде част от дивния ти свят!

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??