10 may 2013, 10:52

Не чакай 

  Poesía
453 0 4

 

 

Не чакай, че чакането винаги боли.

(Обича ли те някой, ще те стигне).

Глава не свеждай, а гордо я вдигни,

защото най е трудно да си тръгнеш.

 

Успееш ли да се пребориш с мисълта,

че пуснал си това, което най-обичаш,

наместо спомени, ще имаш небеса

и ще почувстваш, колко си различен.

 

Не чакай, че чакането винаги боли.

(Обича ли те някой, ще те върне),

но дотогава, не спирай да вървиш

и всяка твоя мисъл ще се сбъдне.

 

05.05.2013

 

 

 

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??