5 nov 2010, 19:30

Не чувствам вече... 

  Poesía » De amor
652 0 0

Не е нормално вече даже да не чувствам...

като знам колко много ти ми причини.

Но даже болка вече няма...

и от очите ми не капят сълзи...

а заклевам се, искам да ги върна...

да знам поне, че още чувствам...

Но след толкова много болка

и след толкова много тъга...

смаза сърцето ми... не е ли така?

Сега си щастлив, браво, радвам се за теб! 




Но замисли се някога какво остави за мен?

Освен спомена за твоята усмивка... мазна.

Остави ме сама, наранена... празна.

© Иви Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??