30 ene 2009, 7:39

Не - докосване 

  Poesía » De amor
1232 0 14
Косите ти заспаха разпилени
в пътечките на моята ръка,
препуснаха мечтите ми, зелени,
на летен дъжд в узрялата гора.


И цяла нощ изпивах тишината
на миглите ти, влажни от съня.
Светулката на погледа ми нежен
в косите ти притихна - заранта.

© Христина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??