Jan 30, 2009, 7:39 AM

Не - докосване 

  Poetry » Love
1231 0 14
Косите ти заспаха разпилени
в пътечките на моята ръка,
препуснаха мечтите ми, зелени,
на летен дъжд в узрялата гора.


И цяла нощ изпивах тишината
на миглите ти, влажни от съня.
Светулката на погледа ми нежен
в косите ти притихна - заранта.

© Христина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??