1 nov 2013, 14:16  

(не)довършено 

  Poesía » Otra
532 0 1

Върни ми вдъхновението – на порции,

(защото ще тежи, ако е цяло);

до утре сутрин искам си емоциите

и времето да тръгне, че е спряло.

 

И онзи стих върни ми – там, на рафтчето,

под книгата, която не дочетох.

Че римите ми бягат и е плашещо,

а само тази връзка още „крета”.

 

Върни усмивките, които не поиска,

но ей така ми взе, за разнообразие.

Без тях съм пак момиче с бяла ризка

от ден едно училище намразило...

 

И Слънцето, залязло втора зима -

върни го пак в очите ми да грее.

Че в тъмното треперя, да ми мине...

А имам още много да живея!

© Елица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесва ми, че е недовършено Но за вдъхновението и римите не съм съгласна
Propuestas
: ??:??