1.11.2013 г., 14:16 ч.  

(не)довършено 

  Поезия » Друга
530 0 1

Върни ми вдъхновението – на порции,

(защото ще тежи, ако е цяло);

до утре сутрин искам си емоциите

и времето да тръгне, че е спряло.

 

И онзи стих върни ми – там, на рафтчето,

под книгата, която не дочетох.

Че римите ми бягат и е плашещо,

а само тази връзка още „крета”.

 

Върни усмивките, които не поиска,

но ей така ми взе, за разнообразие.

Без тях съм пак момиче с бяла ризка

от ден едно училище намразило...

 

И Слънцето, залязло втора зима -

върни го пак в очите ми да грее.

Че в тъмното треперя, да ми мине...

А имам още много да живея!

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми, че е недовършено Но за вдъхновението и римите не съм съгласна
Предложения
: ??:??