8 dic 2010, 21:47

Не е мое 

  Poesía » Otra
473 0 0

Живот в ръце от ярост

безсилие отвътре крещи

не отваряй вратата към грешки предишни

утрото ново те очаква сега

Лице в самота рана кървяща

пришивам с въглен разкъсани устни

тъмнината пищи гласовете на мъртви

телефонният кабел е впит в плътта

загуба време - твоя и моя

любовта отлетяла отдавна стрела

стрелките миг преди да се срещнат:

   Маските долу... Маските долу

   да започва развратът...

викът се изгубва в окървавени гърла

мигове време целувка последна

тридесет сребърника разпилени на пода

в локва от грим и празни сълзи

© Карлос Димостракиос Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??