25 ene 2009, 15:20

Не е невъзможно... 

  Poesía » Otra
440 0 4
Във утрото на моя ден
една прекрасна тишина долавям
и чудна сила се надига вътре в мен
криле, с които към безкрая се отправям.

Ще полетя със своите мечти
и ще докосна капчицата в облачето бяло,
която весело ще завали
и ще зарадва малките треви.

Не знам защо, понякога е сложно,
а можем да сме толкова добри!
Да се усмихваш не е невъзможно,
да подадеш ръка и да простиш!!!

© Руми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??