Няма да заплача,
не и този път.
Очите ми пресъхнаха,
а устните измолиха.
Изтърках се
и думите смисъла загубиха.
Не мога вече,
уморих се!
Няма да те променя,
това е ясно.
Горчи ми и боли ме,
но обичам те.
И сили пак намирам
да се боря,
да не спирам
да преследвам любовта.
Няма да заплача,
не и този път,
болката си тихо ще присвия
във гнездото от тъга.
© Кристина Славова Todos los derechos reservados
искам усмивка!!ако не я получа ще има двоика!
маитапче но все пак усмихни се