14.12.2007 г., 20:23 ч.

Не и този път 

  Поезия » Любовна
694 0 3

Няма да заплача,

не и този път.

Очите ми пресъхнаха,

а устните измолиха.

 

Изтърках се

и думите смисъла загубиха.

Не мога вече,

уморих се!

 

Няма да те променя,

това е ясно.

Горчи ми и боли ме,

но обичам те.

 

И сили пак намирам

да се боря,

да не спирам

да преследвам любовта.

 

Няма да заплача,

не и този път,

болката си тихо ще присвия

във гнездото от тъга.

 

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??