5 dic 2008, 9:01

Не идвай 

  Poesía » De amor
751 0 4

ОставИ ме да те чакам

и не идвай,

ето, свикнах да се храня

със илюзии.

ОставИ ме да им вярвам

и да вдигам

на надеждите си всички

шлюзове.

ОставИ ме за минута

да съм важна

и сред хиляди жени

да съм избраната...

ОставИ ме, имам опит,

казвам ти,

с красотата на една мечта

да се наказвам.

 

 

 

© Рот Блак Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??