ОставИ ме да те чакам
и не идвай,
ето, свикнах да се храня
със илюзии.
ОставИ ме да им вярвам
и да вдигам
на надеждите си всички
шлюзове.
ОставИ ме за минута
да съм важна
и сред хиляди жени
да съм избраната...
ОставИ ме, имам опит,
казвам ти,
с красотата на една мечта
да се наказвам.
© Рот Блак All rights reserved.
прекрасно е...