5.12.2008 г., 9:01 ч.

Не идвай 

  Поезия » Любовна
707 0 4

ОставИ ме да те чакам

и не идвай,

ето, свикнах да се храня

със илюзии.

ОставИ ме да им вярвам

и да вдигам

на надеждите си всички

шлюзове.

ОставИ ме за минута

да съм важна

и сред хиляди жени

да съм избраната...

ОставИ ме, имам опит,

казвам ти,

с красотата на една мечта

да се наказвам.

 

 

 

© Рот Блак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??