28 jul 2009, 0:12

Не искай 

  Poesía » De amor
511 0 0

                 Не искай

Не искай да забравя устните ти,

 да забравя очите  ти,

да забравя за теб.

Защото макар и рана в сърцето да има,

то още за теб копнее,

за твоите целувки  плаче с кървави сълзи 

и твоя поглед търси сред множеството други.  

© Веселина Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??