Jul 28, 2009, 12:12 AM

Не искай 

  Poetry » Love
513 0 0

                 Не искай

Не искай да забравя устните ти,

 да забравя очите  ти,

да забравя за теб.

Защото макар и рана в сърцето да има,

то още за теб копнее,

за твоите целувки  плаче с кървави сълзи 

и твоя поглед търси сред множеството други.  

© Веселина Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??