28.07.2009 г., 0:12 ч.

Не искай 

  Поезия » Любовна
510 0 0

                 Не искай

Не искай да забравя устните ти,

 да забравя очите  ти,

да забравя за теб.

Защото макар и рана в сърцето да има,

то още за теб копнее,

за твоите целувки  плаче с кървави сълзи 

и твоя поглед търси сред множеството други.  

© Веселина Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??