28 июл. 2009 г., 00:12

Не искай 

  Поэзия » Любовная
512 0 0

                 Не искай

Не искай да забравя устните ти,

 да забравя очите  ти,

да забравя за теб.

Защото макар и рана в сърцето да има,

то още за теб копнее,

за твоите целувки  плаче с кървави сълзи 

и твоя поглед търси сред множеството други.  

© Веселина Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??