11 nov 2023, 13:48

Не искам 

  Poesía » De amor
135 1 1

Не искам да бъда спокоен,

искам да бъда обичан!

Да тичам без дъх сред пороя,

дъгите след мене да тичат.

Да сипят лято листата

зеленопрестолно полегнали,

и в Царството на тишината

да бъда арбитър на времето!

Не искам да сричам поеми

от някой невлюбван надраскани:

искам от тебе да снема 

на безразличието маските.

© Илиян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??