11.11.2023 г., 13:48 ч.

Не искам 

  Поезия » Любовна
134 1 1

Не искам да бъда спокоен,

искам да бъда обичан!

Да тичам без дъх сред пороя,

дъгите след мене да тичат.

Да сипят лято листата

зеленопрестолно полегнали,

и в Царството на тишината

да бъда арбитър на времето!

Не искам да сричам поеми

от някой невлюбван надраскани:

искам от тебе да снема 

на безразличието маските.

© Илиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??