3 ene 2008, 11:43

Не искам 

  Poesía » De amor
949 0 35
Не искам
да е тъжен спомен,
тръпчив и
с болка променен.
Не искам
да е лист отронен,
загубил чара
споделен.
А да остане
миг вълшебен,
магия нежна
в теб и мен,
да грее огънят
предишен,
да озарява
днешния ни ден.
Любов такава,
трудно се забравя,
чрез нея дишаме,
горим.
На всеки
аз я пожелавам.
Така ще знае,
че е жив!

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??