12 abr 2014, 23:27

Не искам 

  Poesía » Civil
275 1 0

Не искам народа да страда.

Не искам човешки сълзи.

Не искам да има тегоби.

Не искам да има злини.

Аз искам да има надежда,

Аз искам да има любов.

Аз искам да има усмивки,

Аз искам човешки живот.

Аз вярвам във хората днешни...

Аз вярвам в човешкия род.

-Не вярвам на тези отгоре;

Че те са от нашия род.

Не хора са те, а вълци злобари...

-Изяждащи своята плът.

Не вярват във нищо което...

Не носи паричния знак.

Нахално се бутат и ритат,

и трупат ли трупат пари...

С които да скрият лъжите,

че Хора са нявга били.

Аз искам да има надежда.

Аз искам да има любов.

Аз искам да има усмивки.

Аз искам да има за всички,

човешки ЖИВОТ.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??