24 feb 2005, 15:51

Не искам да е така. 

  Poesía
1118 0 1
Сама съм, а теб пак те няма.
Сама съм без твоите очи - измама.

                     Къде ли си ти сега?
                     Къде ли пак прахосваш любовта?

Защо винаги правиш така?
Защо ме оставяш да плача сама?

                    Няма те до мен сълзите да избършиш.
                    Няма те до мен радостта в сърцето ми да върнеш.

© Мая Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ок пичвам да мисля за да го поправя.мерси се пак.
Propuestas
: ??:??