Feb 24, 2005, 3:51 PM

Не искам да е така. 

  Poetry
1117 0 1
Сама съм, а теб пак те няма.
Сама съм без твоите очи - измама.

                     Къде ли си ти сега?
                     Къде ли пак прахосваш любовта?

Защо винаги правиш така?
Защо ме оставяш да плача сама?

                    Няма те до мен сълзите да избършиш.
                    Няма те до мен радостта в сърцето ми да върнеш.

© Мая Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ок пичвам да мисля за да го поправя.мерси се пак.
Random works
: ??:??