24 февр. 2005 г., 15:51

Не искам да е така. 

  Поэзия
1119 0 1
Сама съм, а теб пак те няма.
Сама съм без твоите очи - измама.

                     Къде ли си ти сега?
                     Къде ли пак прахосваш любовта?

Защо винаги правиш така?
Защо ме оставяш да плача сама?

                    Няма те до мен сълзите да избършиш.
                    Няма те до мен радостта в сърцето ми да върнеш.

© Мая Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ок пичвам да мисля за да го поправя.мерси се пак.
Предложения
: ??:??