Не искам клишета, не искам лъжи
и нищо, че истина няма,
то пътят към нея духа ми крепи,
а не подсладената драма.
Почувствана искреност в няколко думи,
а не цял роман обещания
е всичко, което важи помежду ни.
С далечни и сложни желания
сами си строим експлозивни миражи
на фона на зла театралност.
Не искам клишета, цветът им ме плаши,
рисувай с палитра реалност.
© Петя Косева Todos los derechos reservados