24.10.2017 г., 21:54 ч.

Не искам клишета 

  Поезия
936 3 3

Не искам клишета, не искам лъжи

и нищо, че истина няма,

то пътят към нея духа ми крепи,

а не подсладената драма.

 

Почувствана искреност в няколко думи,

а не цял роман обещания

е всичко, което важи помежду ни.

С далечни и сложни желания

 

сами си строим експлозивни миражи

на фона на зла театралност.

Не искам клишета, цветът им ме плаши,

рисувай с палитра реалност.

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??