28 feb 2019, 11:13

Не искам заглавие 

  Poesía » Filosófica
304 0 0

Случват се в живота ми неща
хубави и лоши, за беда...
Този ли, или е онази?
Едва ли има смисъл в това ;)

 

За мен важно е, че е лъжа...

© Красимир Todos los derechos reservados

разочарован съм и ме боли, защото вярвах...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??