28.02.2019 г., 11:13 ч.

Не искам заглавие 

  Поезия » Философска
301 0 0

Случват се в живота ми неща
хубави и лоши, за беда...
Този ли, или е онази?
Едва ли има смисъл в това ;)

 

За мен важно е, че е лъжа...

© Красимир Всички права запазени

разочарован съм и ме боли, защото вярвах...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??