Feb 28, 2019, 11:13 AM

Не искам заглавие 

  Poetry » Phylosophy
302 0 0

Случват се в живота ми неща
хубави и лоши, за беда...
Този ли, или е онази?
Едва ли има смисъл в това ;)

 

За мен важно е, че е лъжа...

© Красимир All rights reserved.

разочарован съм и ме боли, защото вярвах...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??