11 feb 2008, 23:14

Не изчезвай 

  Poesía
638 0 0

Вали. Не спира никога.

Докато прозорецът отворен все ме стряска.

Лъч надежда. Между капки, че те има.

И истина като дъга, че си бил отдавна.

 

Най ме е страх като се явиш.

Сигурна съм - винаги изчезваш.

И от твойто няма-имане боли.

А надеждата топи човека.

 

Недей да идваш! По- добре е да те няма.

Че изчезнеш ли, дъждът се спира.

Оставяш ме дори без локва,

осъзнала, че дори да се удавя няма смисъл...

 

© ТтТтТтТтТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??