14 nov 2007, 6:31

Не ме е страх!!! 

  Poesía » Otra
808 0 23

Не ме е страх,
нека не идва деня!
И без светлина,
ще науча очите да виждат...

Не ме боли,
нека ме връхлитат твоите бури,
аз всеки ден в тях се губя,
сърцето си заставих от тях да не се погубва...

Нека сълзи да текат,
сама съм в тишината...
Ще ми пречистят душата
и гузната ми съвест, че с тебе се наказвам...

Но те обичам!
Нека ми е тежко!
Сама кръста си понесох!
И не чакам съжаление, а само тихичко "Обичам те!"
10.11.2007 година

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??