8 feb 2007, 17:05

НЕ МЕ НАПУСКАЙ, САМОТА 

  Poesía
717 0 12

 

На ...

 

Не ме напускай, Самота!

Моля те!

На този свят

само Ти ми остана!


И не питай

към Нея за Любовта

и защо

сърцето е с рани!

 

Не ме напускай, Самота!

Моля те! Не го прави!

Днес на света ми остана

единствено Ти!

 

И Обичта ми към Нея,

като...

една рана...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??