На ...
Не ме напускай, Самота!
Моля те!
На този свят
само Ти ми остана!
И не питай
към Нея за Любовта
и защо
сърцето е с рани!
Не ме напускай, Самота!
Моля те! Не го прави!
Днес на света ми остана
единствено Ти!
И Обичта ми към Нея,
като...
© Вили Тодоров Всички права запазени
реализацията също не е лоша!