14 sept 2014, 21:47

Не ме оставяй да заспя! 

  Poesía » De amor
1017 0 2

Не ме оставяй да заспя!

 

Отмаляла не ме

оставяй да заспя.

Приказката наша

нека продължим.

Затвори прозорците!

Залости вратите!

Искам в ласки огнени

с теб да изгорим.

 

Разлюлей нощта

с горещото си тяло.

Сгрей сърцето ми

със паднала звезда.

Обсипи ме цялата

с надежди.

Любовта ми искай

начаса.

 

Отвори очи!

Пожелай ме пак!И пак!

Полудувай с мен

като хлапак!

Жаден пий от устните ми

в падналия мрак!

Лудо ме люби!И пак!

И пак!

 

Радостина Ангелова-Дианжело

© Радостина Дианжело Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??